Sute de mii de clienți mulțumiți

De ce să comanzi de la noi

Dorim să le oferim clienților noștri o experiență unică la crearea tablourilor. Cu kiturile noastre, oricine poate deveni un artist. Oferim mii de modele clasificate în zeci de categorii. Produsele noastre sunt realizate din materiale de înaltă calitate și fiecare set conține tot ce aveți nevoie.

Cel mai mare producător din Europa

Suntem cel mai mare producător de kituri de pictură pe numere, pictură cu diamante, tablouri personalizate, pictură cu puncte și tablouri canvas din Europa. În compania noastră, ne concentrăm pe calitatea înaltă a produselor noastre și pe satisfacția clienților. Prin urmare, întregul proces de dezvoltare, producție și distribuție a produselor noastre se desfășoară în Europa.

Tabloul personalizat după propria fotografie

Tabloul personalizat după propria fotografie este o modalitate excelentă de a vă păstra amintirile. Trimiteți-ne fotografia dvs. și noi o vom transforma într-o pictură pe număre, pictură cu diamante, pictură cu puncte sau tablou canvas. Vă putem converti fotografiile de familie, fotografiile copiilor, ale animalelor de companie sau posterele preferate. Tablourile personalizate după propria fotografie sunt, de asemenea, un cadou minunat pentru cei dragi.

Oferim peste 24.000 de modele originale de pictură pe numere, pictură cu diamante, pictură cu puncte și tablouri canvas. Veți găsi modele din diferite categorii, cum ar fi animale, flori și plante, peisaje, natură, natură moartă, orașe, oameni și personalități, modele pentru copii, tablouri abstracte, mari pictori, mandale și multe altele. Oferim, de asemenea, tablouri personalizate.

Cumpărând de la noi, sprijiniți artiștii

În magazinul nostru online, selectăm cu grijă modelele pe care le oferim clienților noștri. De aceea, lucrăm cu artiști talentați și oferim teme originale licențiate, care sunt unice și interesante. Cumpărând de la noi, nu numai că veți obține un tablou frumos, dar veți ajuta și susține artiștii în munca lor.

Modele originale pe care le veți găsi doar aici

Colaborăm cu artiștii pentru a crea modele originale pe care le veți găsi doar la noi. La noi veți găsi modele dintr-o varietate de stiluri artistice și avem mare grijă să păstrăm cât mai mult posibil autenticitatea operei originale atunci când procesăm imaginile.

99% clienți mulțumiți

Scopul nostru este de a asigura satisfacția fiecărui client. Oferim produse de cea mai bună calitate, iar serviciul nostru de asistență pentru clienți este gata să soluționeze orice întrebare sau problemă. Ca urmare, avem multe recenzii pozitive din partea clienților noștri și aceștia continuă să ne recomande.

Asistență în timpul și după achiziție

Echipa noastră profesională de asistență pentru clienți este gata să vă ajute cu orice întrebare sau problemă pe care o puteți întâmpina. Ne-am angajat să oferim un nivel ridicat de servicii pentru clienți și ne străduim să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt mulțumiți. Echipa noastră de asistență pentru clienți răspunde rapid și este disponibilă în fiecare zi lucrătoare între orele 9:00 și 15:00.

Cumpărături sigure

Magazinul nostru electronic este securizat prin HTTPS, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu datele dumneavoastră. Toate informațiile dintre browserul dvs. și server sunt transmise în formă criptată.