Sute de mii de clienți mulțumiți

Pictura cu puncte - Cum să începeți pictura cu puncte

Pictura cu puncte este o activitate creativă simplă, pe care o poate face oricine. Veți primi o pânză cu un desen preimprimat și carioci în culoarea pe care o alegeți. Pe pânza preimprimată cu modelul, veți colora treptat punctele cu carioca și veți crea o imagine. Pe pânză vei găsi sute de puncte de diferite dimensiuni pe care trebuie să le colorezi. Este un hobby minunat cu care vă puteți relaxa și destinde. După ce ați finalizat tabloul, îl puteți agăța pe perete și îl puteți arăta celor dragi. Kiturile noastre premium includ tot ce ai nevoie pentru a finaliza pictura.

Urmăriți videoclipul

Întregul proces este foarte simplu și oricine îl poate face. În kitul nostru de pictură cu puncte veți primi o pânză de înaltă calitate cu un model preimprimat, 2 carioci pentru colorarea punctelor, cârlige pentru agățat și instrucțiuni detaliate. Kitul include o cariocă groasă și o cariocă subțire. Cu ajutorul cariocii groase puteți colora majoritatea punctelor de pe pânză. Folosiți carioca subțire pentru a colora punctele mai mici.

Urmați instrucțiunile noastre pentru a vă crea capodopera.

  1. Pregătiți kitul de pictură cu puncte pe care l-ați primit de la noi. Setul conține tot ce ai nevoie pentru a crea o pictură: o pânză și două carioci.

  1. Decideți cu ce puncte veți începe. Pe pânză există puncte mari și mici. Folosiți o cariocă groasă pentru punctele mari și o cariocă subțire pentru punctele mici.

  1. Luați carioca în mână și începeți să colorați cercurile de pe pânză.

  1. Când ai finalizat, înrămează-ți capodopera și agaț-o pe perete.