Sute de mii de clienți mulțumiți

Despre noi

Pictura pe numere ne-a fermecat. De aceea am decis să o aducem aproape de clienții noștri. Noi dezvoltăm, imprimăm și distribuim tiparele pentru pictura pe numere. Am devenit lider de piață, în principal datorită orientării noastre spre clienți. Motto-ul nostru este: „clientul nostru, stăpânul nostru”. Vrei să afli de ce clienții noștri sunt atât de mulțumiți de serviciile și produsele noastre?

Stabilitate pe termen lung

Suntem prezenți pe piața din anul 2010. În acea vreme, pictura pe numere era cunoscută doar de câțiva inițiați. Avem o vastă experiență în vânzări și suntem specialiști experimentați. Datorită acestui fapt, știm exact cu ce vei avea de-a face și unde vei avea nevoie de ajutor. Respectăm permanent standardele ridicate de servicii și dorim să fim nu numai un partener de încredere pentru clienții noștri, ci și un prieten și consultant.

Cel mai mare producător din Europa

Întregul proces de producție, dezvoltare, ambalare și distribuție are loc în UE, astfel încât putem monitoriza personal calitatea ridicată, direct în procesul de producție.

Standard de înaltă calitate

Noi nu susținem ideea că la început este suficient să folosești și produse cu o calitate mai slabă. Nu! Toată lumea merită ce este mai bun și de aceea îți oferim tot ceea ce este mai bun. În spatele pânzelor italienești, culorilor acrilice concepute exclusiv pentru pictura pe pânză și al ramelor din lemn se ascund multe ore de testare și verificare. Ceea ce găsești în magazinul nostru online este de cea mai înaltă calitate.

Nu trebuie să te îngrijorezi deoarece sistemul nostru de asistență Fără griji te ghidează de-a lungul întregului proces de achiziție și al pictatului în sine. Te putem consilia ce temă este potrivită pentru casa ta, ce dimensiune și nivel de dificultate ar trebui să alegi. De asemenea, îți putem plasa chiar noi comanda dacă nu te descurci să comanzi și să cumperi de pe internet.

Asistență excepțională în timpul și după achiziție

Ceea ce ne diferențiază cu adevărat de concurență este serviciul nostru excepțional de asistență pentru clienți înainte, în timpul și după achiziție. Îți oferim consultanță telefonică în legătură cu alegerea modelului, formatul și nivelul de dificultate al picturii. Suntem pregătiți să îți răspundem la orice fel de întrebare în legătură cu pictura pe numere. Îți punem la dispozițiegratuittoată experiența și sfaturile noastre, chiar dacă la final decizi să nu cumperi produse de la noi! Linia noastră de asistență telefonică pentru clienți este întotdeauna disponibilă de luni până vineri, între orele 9:00 și 15:00.

Sute de mii de clienți mulțumiți

Sute de mii de clienți mulțumiți din toată Europa au încercat deja seturile noastre de pictură pe numere.

Livrare în termen de 4 zile

Îți garantam livrarea la domiciliu a oricărei comenzi în termen de 4 zile.

Achiziții sigure

Tratăm cu maximă seriozitate securitatea magazinului nostru online, de aceea poți face cumpărături de la noi fără nicio grijă. Utilizând protocolul HTTPS, datele tale personale sunt în deplină siguranță, fluxul complet de informații între browser și server fiind transmis în formă criptată.

Zuty
Westlogic

o_nas