Sute de mii de clienți mulțumiți

Pictura cu diamante - Cum să începeți să creați tablouri

Pictura cu diamante este o activitate creativă care permite oricui să devină artist chiar și fără experiență. Tablourile de pictură cu diamante sunt create cu ajutorul unor mici diamante (cristale) care sunt fixate pe o pânză autoadezivă cu ajutorul unui stilou și a cerii. Montați treptat diamantele pe pânză și priviți cum apare capodopera dumneavoastră. Pictura cu diamante este potrivită pentru toată lumea, adulți și copii, creativi de toate vârstele. Pictura cu diamante este o activitate de bricolaj și este, de asemenea, denumită uneori artă cu diamante sau "diamond painting". Fiecare kit de pictură cu diamante conține tot ce ai nevoie pentru a crea picturi.

Kiturile noastre conțin diamante 5D care strălucesc și scânteiază. Imaginea rezultată este mai frumoasă, mai luminoasă și mai arătoasă decât în cazul diamantelor 3D circulare.

Întregul proces este foarte simplu și oricine poate face acest lucru. În trusa noastră de pictură cu diamante veți primi un stilou, un vas pentru diamante, ceară pentru culegea diamantelor și pungi cu diamante. Fiecare pungă are un simbol pe ea și veți găsi acest simbol și pe pânză. Pe pânză, alegeți simbolul cu care doriți să începeți și găsiți o pungă cu același simbol. Luați vasul pentru diamante și goliți diamantele din pungă în el. Cu ajutorul stiloului culegi o cantitate mică de ceară și folosești stiloul pentru a culege diamantul. Așezi diamantul cu ajutorul stiloului pe simbolul corespunzător de pe pânză. Continuați în acest mod până când ați plasat toate diamantele pe pânză. Întreaga procedură este descrisă și în instrucțiunile noastre tipărite, care pot fi găsite în fiecare kit de pictură cu diamante

Urmăriți videoclipul, ce este pictura cu diamante

Urmați instrucțiunile noastre pentru a vă crea capodopera

1

Pregătiți kitul de pictură cu diamante pe care l-ați primit de la noi. Kitul conține tot ce aveți nevoie pentru a vă crea pictura. În kit veți găsi pungi mici cu diamante.

Bitmap22

Pe fiecare pungă mică ce conține diamante, există un cod. De asemenea, în set vei găsi pungi reutilizabile și autocolante cu simboluri.

Bitmap33

Uită-te la pânză și găsește codul și simbolul de pe pânză. Găsiți codul de pe punga mică și transferați diamantele în punga reutilizabilă. Lipește simbolul corect pe pungă. Puteți folosi pungile reutilizabile în mod repetat. Simbolurile de pe pungile reutilizabile vă vor ajuta să vă orientați.

Bitmap44

Dezlipiți o bucată de folie transparentă de pe pânză.

Bitmap55

Alegeți un simbol cu care să începeți și montați diamantele.

Bitmap66

Găsiți simbolul în legenda de pe pânză.

Bitmap77

Găsiți punga cu simbolul care se potrivește cu simbolul de pe pânză.

Bitmap88

Turnați diamantele din pungă în vasul de culegere a diamantelor.

Bitmap99

Luați stiloul și adunați masa de ceară cu capătul stiloului.

Bitmap1010

Luați stiloul și scoateți cu el diamantul din bol. Prindeți întotdeauna diamantul de vârf cu pixul, astfel încât să puteți lipi diamantul pe pânză cu partea inferioară rotundă, aplatizată.

Bitmap1111

Plasați diamantul pe simbolul corespunzător de pe pânză.

Bitmap1212

Când ați finalizat, înrămați-vă capodopera și agățați-o pe perete.

SUGESTII suplimentare

  • Dacă ești începător în pictura cu diamante, este mai bună dimensiunea de 40x50 cm, care este mai ușoară.
  • Curățați zona în care veți crea tabloul și pregătiți trusa noastră de pictură cu diamante.
  • Așezați pânza pe o suprafață plană mai mare pentru a putea lucra bine.