Sute de mii de clienți mulțumiți

Pictură pe numere - De ce să comanzi de la noi

Atunci când ne-am gândit să intrăm pe piață cu oferta noastră de pictură pe numere, am avut în vedere cele mai importante lucruri: Calitate, gamă largă de produse și servicii de asistență perfecte. Respectăm în permanență aceste lucruri și venim cu idei noi pentru a ne afirma și mai mult ca lider de piață.

Tablou personalizat după propria fotografie

Dacă ne trimiți propria fotografie, o vom transforma într-un model numerotat, o vom imprima pe o pânză și astfel poți picta un tablou pe care nu-l mai are nimeni. Poți avea oricare dintre portretele tale, ale animalului tău de companie sau orice dorești să redai într-un tablou.

Îți oferim peste 6.000 de modele originale. Avem o gamă largă de modele și mereu se adaugă altele noi. Noi înșine proiectăm și realizăm fiecare dintre aceste modele. Acestea acoperă diferite teme: Animale, imagini pentru copii, flori, plante, natură, anotimpuri, natură moartă, orașe, locuri și multe altele.

Livrare în termen de 5 zile

Îți garantam livrarea la domiciliu a oricărei comenzi în termen de 5 zile.

Garanția de rambursare a banilor

Nu căutăm motive pentru nimic, iar dacă te răzgândești și ne trimiți înapoi pachetul nedeschis, îți vom rambursa suma plătită integral, fără întrebări.

Reumplerea recipientelor cu vopsea în mod gratuit

Ți s-au terminat culorile înainte să finalizezi tabloul? Scrie-ne numărul culorii și îți trimitem GRATUIT culoarea respectivă, plătiți doar transportul.

Asistență în timpul achiziției și post vânzare

Considerăm că relația noastră nu ar trebui să se încheie odată cu achiziția efectuată de tine. Dorim să îți oferim cele mai bune servicii în timpul și după achiziție. Îți stăm la dispoziție cu sfaturi și te ghidăm pe parcursul achiziției pe care o faci. Iar în cazul în care ai o întrebări, nu ezita să ne contactezi în scris.

Plată sigură

Luăm foarte în serios securitatea magazinului nostru online, de aceea poți face cumpărături de la noi fără nicio grijă. Datorită protocolului HTTPS, asigurăm securitatea datelor tale personale, iar întregul flux de informații dintre browser și server este transmis în formă criptată.