Sute de mii de clienți mulțumiți

Pictură pe numere - Întrebări frecvente

Întreabă orice dorești. Vom răspunde și noi la ceea ce dorim :-)

 1. Cum funcționează pictura pe numere?

  Cel mai important lucru este decizia de a începe. Dacă vrei cu adevărat să pictezi, alege o temă pentru tabloul tău, dimensiunea și dificultatea, comandă un set de pictură pe numere și urmează instrucțiunile noastre. Găsești informații detaliate în centrul nostru de consultanță: Cum funcționează pictura pe numere?

 2. Ce sunt diferențele nivelurilor de dificultate?

  Ne adresăm atât începătorilor și copiilor, cât și pictorilor avansați. Nivelul de dificultate al tablourilor noastre pleacă gradual de la tablouri simple până la cele care reprezintă cu adevărat o provocare. Nivelul de dificultate este definit în primul rând de: dimensiunea suprafețelor numerotate, complexitatea formei, precizia nuanței culorilor și dimensiunea tabloului în sine. Mai multe informații găsești la pagina Niveluri Diferite De Dificultate.

 3. Care este diferența dintre o pânză întinsă pe o ramă și una fără ramă?

  La comandarea unui set, poți alege dintre cele două variante disponibile la Detaliu produs - fără ramă și cu ramă. După ce ai finalizat de pictat un tablou vei dori neapărat să aibă o ramă. Este însă mai bine să fie montată profesionist de noi. Deoarece pe o pânză întinsă se pictează mai bine. Mai multe informații găsești la pagina Înrămare.

 4. Cum aleg modelul corect pentru un tablou personalizat după propria fotografie

  Dacă nu ai găsit nimic în selecția noastră de modele gata pregătite, ne poți trimite propria fotografie, pe care o vom folosi pentru a crea un model. Mai multe informații găsești în articolul Cum aleg un model.

 5. Ce este inclus în pachet?

  În fiecare set vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a picta un tablou. Prin urmare, nu este necesar să cumperi altceva ce nu aveai deja acasă. În set găsești:

 • Pânza pictorului

  Pânză italiană de foarte bună calitate, cu zone pre-vopsite marcate cu numere. Acestea corespund cu numărul marcat pe culorile acrilice.

 • Culori acrilice

  Amestecăm împreună exact culorile de care ai nevoie pentru a realiza un tablou. Culorile acrilice au o acoperire bună, se usucă repede și nu trebuie diluate cu apă. Depinde de tipul de tablou, dar vei găsi de obicei până la 24 de recipiente într-un set.

 • Pensule

  Pachetul include mai multe pensule cu dimensiuni diferite de păr, datorită cărora vei picta cu ușurință atât zone mai mari, cât și zone mici.

 • Rama

  Dacă te-ai hotărât să comanzi o ramă, aceasta va fi deja asamblată și îți va fi livrată pânză deja întinsă.

 • Model și instrucțiuni

  Instrucțiuni simple, inclusiv un model de hârtie, te va ajuta să pictezi un tablou.

 1. Ce fel de formate de tablouri există

  Oferim următoarele formate de tablouri în centimetri în magazinul nostru online: 40x50 și 80x100.

 2. Cum aleg formatul corect?

  Există o regulă simplă - cu cât sunt mai mulți oameni pe model, cu atât ai nevoie de formate mai mari. Pentru detalii citește articolul Despre acest subiect

 3. Voi avea nevoie de altceva care nu este inclus în set?

  Ai nevoie doar de un vas cu apă pentru a spăla pensulele și de un prosop de bucătărie sau o cârpă pentru a le usca apoi.

 4. Trebuie să știu cum se amestecă culorile?

  Nu e nevoie să știi acest lucru. Vei primi recipiente în care sunt culorile de care ai nevoie. Iar acestea nu trebuie amestecate.

 5. Care este în medie timpul de livrare?

  În medie timpul de livrare este de 4,7 Zile. Depinde dacă pânza este în stoc și dacă vrei să fie întinsă pe ramă. Tablou personalizat după propria fotografie va avea desigur un timp de expediere mai lung.

 6. Garantați banii înapoi?

  Nu ești mulțumit? Îți vom rambursa banii înapoi fără întrebări. Desigur, vrem să știm dacă vina nu este a noastră și dacă am putea face ceva mai bun. Cu toate acestea, dacă nu ești mulțumit de produsul nostru, îți rambursăm banii fără a te întreba motivul.

 7. Cum vă pot contacta?

  Ne poți contacta telefonic sau trimițându-ne un email la adresa info@zuty.ro. Programul nostru este de luni până vineri, între orele 9:00 - 15:00.