Sute de mii de clienți mulțumiți

Aprilie în zodia Berbecului: Ce tablouri îl vor face fericit?

În aprilie este ziua de naștere a berbecului. Te întrebi ce poți face pentru a-l face fericit anul acesta? Uită de cadourile banale. Pictura pe numere îi va plăcea cel mai mult! Avem câteva sfaturi pentru tine în privința tabloului perfect pentru un berbec. Le-am ales pe baza a ceea ce spune astrologia despre acestă zodie. 

Aprilie este luna Berbecului. El își serbează ziua de naștere începând cu 21 martie până la 20 aprilie. Acest semn zodiacal pasional și romantic, are o natură și hobby-uri foarte diverse. În articolul următor vom vedea ce tablouri pe numere îl fac fericit și de ce. Ne vom orienta nu numai după trăsăturile sale de caracter, ci și după ce îi place și ce culori sunt specifice acestei zodii. Dar mai întâi, să vedem cum este de fapt Berbecul.


Cum este Berbecul

Oricine are un Berbec printre cei dragi a observat cu siguranță cât de pasionali pot fi. De ce este astfel? Astrologia spune despre Berbec că este condus de elementul foc și planeta Marte, care este asociată cu forța, energia și puterea. În cele din urmă, Marte a primit numele zeului roman al războiului. 

Nu vom ști niciodată cu siguranță dacă temperamentul lui provine din asocierea acestuia cu zeul războiului, planeta Marte sau elementul foc, Cu toate acestea, adevărul este că Berbecul este energic și plin de viață. Și tocmai de aceea îi iubim atât de mult. Entuziasmul lor este literalmente molipsitor.

Berbecii sunt luptători neînfricați. Ei pot să își stabilească un obiectiv și să îl urmărească perseverent Nu se tem de ambițiile lor și doresc să le atingă. Când un Berbec este pasionat de un lucru, poți fi sigur că îl va realiza. 

Fiind luptător, berbecul este și destul de încăpățânat. Aceasta îl poate arunca în certuri. Pe de altă parte, această trăsătură este foarte plăcută, deoarece are obiceiul de a face lucrurile până la capăt. Poți conta pe el că face ceea ce spune când promite.

Berbecul ne atrage pentru că este atât de energic și plin de viață. Berbecii emană literalmente inspirație, trebuie doar să petreci puțin timp cu ei și te vei molipsi de vitalitatea lor. Ei sunt talentați din punct de vedere artistic. Ei pot vedea frumusețea acolo unde alții nu pot să facă acest lucru, și își găsesc muzele aproape oriunde. Un cadou creativ îi bucură cel mai mult, deoarece le place să se răsfețe visând cu ochii deschiși și prinși în activități creative. Pe lângă pictură, ei iubesc și muzica, teatrul și dansul.

Datorită naturii lor înflăcărate, berbecii sunt atrași de expresionism și de abstractizare expresionistă. Linii de culoare trasate cu pasiune, teme puternice, emoții puternice. Aceasta este ceea ce corespunde esenței lor și ceea ce le place cel mai mult la tablouri. Dacă dorești să le faci cadou un tablou realizat de un anumit artist, acordă atenție acestor stiluri. Nu trebuie să mergi prea departe, la Zuty avem astfel de modele pentru tine.

Pentru Berbec este important să fie în preajma oamenilor care-l plac. Este un romantic incurabil și un prieten fidel. De ziua lui, arată-i ce bine îl cunoști și alege un cadou original pentru el. Încearcă să-i dai acel tip de cadou care să-l facă să-și dea seama că îl cunoști foarte bine. Ideal ar fi un tablou cu o temă care îi este aproape de suflet. Deci care tablou să fie?

Ce îi place berbecului

  • Onestitatea și simplitatea. Cadourile pompoase sunt inutile, așadar alege mai bine ceva care să vină din inimă. Mai ales când înțelege că îți pasă la ei și că nu i-ai uitat.  
  • Culoarea roșie Dacă ești la capătul înțelegerii tale, alege un cadou care să se potrivească culorii acestui semn. Aceasta este culoarea roșie. Depinde de tine dacă mergi pe o nuanță puternică, sângeroasă, purpurie sau vișinie, sau pentru o variantă mai deschisă precum vișiniul sau un roz deschis. Rozul este și el parte a culorii roșii.
  • Animale. Berbecii sunt oameni cu inimă bună. Le place să aibă grijă de toate ființele vii, fie ele flori sau animale. Au o relație foarte bună cu animalele. Cu siguranță este o idee bună să-i oferi un cadou care include o temă cu animale sau natură.
  • Focul. Focul este elementul lor, așa că un cadou cu tema focului este o alegere bună. Ceea ce ei admiră la foc este libertatea și pasiunea - lucruri pe care le împărtășesc cu el.
  • Romantism. După cum am menționat deja, berbecul este o natură romantică. Este sentimental și îi plac lucrurile cu o temă romantică. Nu trebuie neapărat să fiți iubiți pentru a-i oferi un astfel de cadou. Tot ce are nevoie este tablou sau obiect frumos și romantic, și vei vedea cât de mult îi va plăcea.

Ce tablouri îi fac fericit pe Berbec?

Expresionismul este stilul artistic al Berbecului. În magazinul nostru online vei găsi următorii pictori expresioniști:

Expresionismul este plin de emoții și pasiune, exact cum e caracterul Berbecului. Alege pentru el un tablou al acestor artiști de talie mondială. Depinde de tine dacă îl pictezi singur și i-l dăruiești deja pictat. Sau oferă-i Berbecului un set de pictură, astfel încât să poată picta el însuși modelul. În fiecare dintre cazuri succesul este garantat.

Femeia Berbec este un model în nuanțe de roșu. Dăruiește acest frumos tablou pe numere mamei, soției, surorii sau prietenului tău care s-a născut sub semnul zodiei berbecului. Când pictează, ei se vor relaxa extraordinar și vor lua o pauză de la stresul cotidian. De asemenea, vor aduce ceva din ei înșiși - pasiunea și entuziasmul lor . Așa cum numai Berbecul poate.

Buchetul de flori format din trandafiri pictați este un tablou cu motiv floral. După cum am menționat deja, berbecul iubește tot ceea ce este viu - animale, flori, natură. Trandafirii roșii corespund culorii lui preferate, de altfel. La urma urmei, trandafirul este floarea dragostei și a pasiunii. Și evocă atmosfera romantică potrivită. 

Berbecul va adora acest tablou din mai multe motive. În plus, îl va face în continuare fericit chiar și după ce îl va finaliza. Modelul se potrivește perfect în camera de zi sau în dormitor, unde stimulează armonia și parteneriatul.

Tabloul Animalele fericite al lui Howard Robinson este tema perfectă pentru un berbec, indiferent de vârstă. Imaginea este jucăușă și ușor trăsnită. Berbecul tău va fi în mod minunat înseninat de acesta. Dacă simți că are nevoie de puțină încurajare, atunci invită animalele fericite în viața lui. Nu putem fi mereu serioși, trebuie să mai și râdem. Un tablou îl va încuraja de fiecare dată când îl va privi. Putem garanta acest lucru! 

Ochiul dragonului este modelul perfect pentru berbecii cărora le plac cărțile fantastice, filmele și serialele. Dragonul simbolizează elementul berbecului, focul. Tabloul se potrivește perfect în locuința sa, care cu siguranță va fi plină de cărți, benzi desenate și articole pentru fani. Misterios, dar puternic și nobil, la fel ca natura berbecului. 100% va avea o relație bună cu dragonul!

Tabloul Animalele fericite ale lui Howard Robinson este tema perfectă pentru un berbec, indiferent de vârstă. Dăruiește-i un tablou cu model romantic care emană tandrețe. Cu siguranță va aduce persoana potrivită în viața lui. Îmbrățișarea colorată este un tablou care nu lasă pe nimeni indiferent. Dimpotrivă, în cameră va fi o atmosferă plăcută, încărcată cu energie pozitivă și iubire. 

În magazinul nostru online vei găsi și multe alte modele pe care le poți dărui Berbecilor din viața ta pentru a-i face fericiți. Pentru cei mici, recomandăm categoria Copii, unde vei găsi tablouri pentru cei mici cu motive de basm si animale. Poți să-i faci o bucurie berbecului și cu tablouri cu peisaje, orașe sau locuri interesante de pe pământ. Dacă este un mare iubitor de animale, nu rata categoria noastră Animale. Pentru fanii auto-moto am pregătit din nou tablouri tematice la categoria Vehicule.

Pe lângă modelele standard, oferim și tablouri personalizate după propriile fotografii. Poți comanda un cadou frumos chiar la noi. Suntem bucuroși să imortalizăm pe pânza ta o fotografie de la o nuntă, dintr-o vacanță sau o imagine a unui animal de companie.   

De ce pictura pe numere este cadoul perfect

Pictura pe numere este o activitate creativă simplă și ușoară care poate fi realizată chiar și de cineva care nu prea știe să picteze. Pictura pe numere este similară cărților de colorat. Vei primi o pânză goală cu zone numerotate. Întrucât fiecare număr reprezintă o anumită culoare, colorezi tabloul cu acele culori care corespund numerelor respective.

Tablourile sunt disponibile cu diferite niveluri de dificultate. Astfel, pot picta și copiii și vârstnicii, care nu au atâta putere în mâini. Pentru aceștia, pictura pe numere prezintă numeroase avantaje. Ei își antrenează abilitățile motorii de finețe și își intensifică activitatea creierului.

SFAT: Este prima dată când intri în contact cu pictura pe numere? Citește articolul Cum funcționează pictura pe numere. În acest articol vei găsi un videoclip și o descriere a modului de pictare a tablourilor cu numere și a modului în care funcționează întreaga tehnică. Convinge-te că nu este greu.

S-a demonstrat că activitățile creative reduc stresul și îmbunătățesc starea de spirit. Pe termen lung, chiar susține rezistența psihicului la stres. Pictura este o modalitate excelentă de a te relaxa și de a uita de griji. Vei dobândi o nouă perspectivă și nu vei mai fi distras de nimic.

Pe lângă o pânză, Zuty îți va oferi și culorile acrilice, pensule din nailon, cârlige pentru a-ți agăța tablourile și o lupă, în mod gratuit. Totul este livrat frumos ambalat într-o cutie de cadou, astfel încât să poți lua coletul cu tine si sa-l dăruiești așa cum l-ai primit. Nu trebuie să îți faci griji în privința prezentării. Atenție, transportul este gratuit pentru tine!

Dacă nu ești mulțumit de tablou, îl poți returna. Pentru toate produsele noastre există garanția de rambursare a banilor. După cum poți vedea însă din recenziile noastre, clienții noștri sunt mulțumiți și cei mai mulți dintre ei revin la noi, ceea ce ne face să fim foarte mulțumiți. Cu siguranță, pictura pe numere creează dependență.

Mai ai întrebări? Contactează-ne!

De asemenea, îți recomandăm să citești secțiunea Asistență. Acolo vei găsi numeroase întrebări de la clienții noștri, la care am răspuns clar și detaliat.

Suntem convinși că vei găsi cadoul potrivit pentru berbecul din viața ta! Iar dacă ai întrebări, contactează-ne.