Sute de mii de clienți mulțumiți

Pictura pe numere: o activitate potrivită (nu numai) pentru copii

A-i distra pe copii pentru o perioadă lungă de timp este o sarcină destul de dificilă. Fiecare copil este diferit, are preferințe și gusturi diferite. Cu toate acestea, vă aducem o recomandare pentru o activitate care poate ține fiecare copil ocupat pentru o perioadă mai lungă de timp - pictura pe numere.

clanek_005

Ce este pictura pe numere? În general, este o activitate care este extrem de populară, nu numai în rândul copiilor, ci și al adulților. Nu trebuie să fii un artist pentru a face pictură pe numere. Iar acesta este unul dintre numeroasele avantaje. Dar haideți să facem o abordare frumoasă, pas cu pas, și să vorbim mai întâi puțin despre ce este pictura pe numere. Dacă nu ați auzit de ea, probabil că nu vă puteți imagina această activitate.

După cum îi spune și numele, presupune să pictezi suprafețe care sunt etichetate cu numere individuale. Aveți întotdeauna un anumit șablon pe care trebuie să îl respectați atunci când pictați. Numerele care corespund unor culori specifice sunt indicate pe șablon. Tot ce trebuie să faci este să pictezi suprafețele individuale cu culorile corecte.

Vopselele acrilice sunt suficiente

De ce aveți nevoie pentru pictura pe numere? Vopsele acrilice, un șablon, pensule și dorința de a crea ceva deosebit. Nu ai nevoie de niciun echipament special pentru asta, așa că este de fapt o opțiune foarte accesibilă pentru toată lumea. Adesea, oamenii cumpără și lac pentru culori acrilice, o ramă decorativă sau un set de pensule împreună cu tabloul. Toate acestea sunt garantate că vor fi utile atunci când pictați o operă de artă.

Cu toate acestea, dacă alegeți pictura pe numere în magazinul online Zuty, veți primi tot ce aveți nevoie în colet. O mulțime de vopsele acrilice, pensule, pânze întinse pe un cadru, dar și cârlige pentru a le agăța.

Pictura pe numere personalizată!

Doriți să le oferiți copiilor dvs. o experiență de pictură și mai mare? Atunci nu ezitați și faceți-le rost de un tablou personalizat după propria fotografie. Este un mod original de a picta pe care copiii dvs. îl vor adora. De fapt, pictura unui tablou bazat pe propria fotografie va spori experiența creării tabloului. Această formă de pictură este, de asemenea, potrivită ca sursă de inspirație pentru cadouri - este un cadou original, unic și modern.

Dezvoltă creativitatea copiilor

Dacă vrei să creezi o activitate împlinită pentru copiii tăi, care să îi distreze și să le aducă și alte beneficii, pictura pe numere este soluția potrivită. De fapt, se știe că această activitate dezvoltă la maximum creativitatea copiilor. Iar acest lucru este extrem de crucial pentru copii.

În același timp, pictura pe numere îi învață și răbdarea și concentrarea. Ei vor putea folosi acest lucru în viața de zi cu zi, de exemplu la școală. Se vor putea concentra mai mult timp asupra lucrurilor importante și le va stimula gândirea. Prin urmare, pictura pe numere este cu siguranță de mare importanță chiar și pentru cei mai mici copii.

clanek_004

Poate copiii foarte mici nu vor respecta marginile marcate pe pânză, vor folosi doar 3 culori în loc de întreaga paletă care vine cu șablonul, dar asta nu contează deloc. Principalul lucru este experiența. Iar aceasta va fi 100% impresionantă.

Efect relaxant

În viața de zi cu zi, este prea mult pentru noi. De multe ori trebuie să ne confruntăm cu multe probleme, iar dacă credeți că copiii nu au probleme, vă înșelați. De foarte multe ori există o presiune cu care trebuie să se confrunte și de aceea se confruntă adesea cu stres sau tensiune. Pur și simplu, și ei au nevoie uneori de o pauză de la toate.

Aici intervine din nou pictura pe numere. Ea are un efect relaxant și calmant. Atunci când copiii încep să picteze, nu se vor mai gândi la nimic altceva. Vor fi complet absorbiți și vor uita de toate grijile lor și se vor concentra 100% pe pictura pe numere.

Începutul nu trebuie să fie dificil

Pictura pe numere este potrivită pentru toată lumea, așa că nici măcar primele încercări nu sunt dificile. Deoarece această activitate este potrivită și pentru copii, oricine o poate face cu adevărat. În primul rând, este important să alegeți nivelul adecvat de pictură pe numere, adică nivelul de dificultate. Acest lucru vă va ajuta să vă familiarizați mai eficient cu pictura pe numere. Pentru copii, veți obține probabil cel mai ușor nivel, care este ideal pentru primele încercări și pentru introducerea în această tehnică de pictură.

Pe măsură ce copiii cresc și capătă experiență și încredere, dificultatea picturilor poate crește treptat. Comunicați cu ei, aflați cum li se pare un anumit nivel de dificultate și creșteți treptat nivelul, dacă își doresc acest lucru. După câteva săptămâni sau luni, ei vor deveni artiști desăvârșiți.

Care sunt nivelurile de dificultate?

Care sunt nivelurile de dificultate din care poți alege? Iată o scurtă prezentare pentru a vă ajuta să vă decideți atunci când alegeți să pictați pe numere.

  • Nivel foarte ușor: Acest nivel de dificultate este ideal pentru începători și copii. Nivelul foarte ușor este caracterizat în principal de numere mari și de un număr foarte mic de culori.
  • Nivel ușor: După cum sugerează și numele, acest nivel este, de asemenea, potrivit pentru începători, cum ar fi preșcolarii și școlarii. Nu veți găsi nimic complicat la acest nivel. Toate formele sunt regulate, suficient de mari, iar numerele sunt clar lizibile. La acest nivel vă veți relaxa perfect și vă veți distra în același timp.
  • Nivel mediu: Dacă copiii dvs. nu au probleme cu abilitățile motorii, nivelul mediu este perfect pentru ei. Numerele sunt mai mici decât la nivelurile anterioare și unele forme se pot chiar suprapune. Cu toate acestea, copiii se pot descurca uneori mai bine la acest nivel decât adulții, deoarece pot vedea mai bine lucrurile mici fără ochelari. Totuși, acest nivel nu este recomandat pentru cei foarte mici. Cu toate acestea, pictura pe numere nu vă limitează în niciun fel și vă puteți folosi creativitatea la maxim. Dacă copilul greșește o culoare, este absolut în regulă, tabloul va fi cu atât mai original.
  • Nivel complex: Nivelul complex este ideal pentru cei care nu au nicio problemă în a picta ceva mai dificil. Cu toate acestea, este necesară o concentrare maximă, deoarece panourile individuale vor fi semnificativ mai mici, iar cantitatea de vopsea pe care va trebui să o folosiți va crește și ea. Cu toate acestea, dacă doriți să le oferiți copiilor dvs. ceva mai provocator de încercat și dacă au însușit deja nivelurile anterioare, nivelul complex este garantat a fi potrivit pentru ei.
  • Nivel foarte dificil: Schimbarea dimensiunilor pensulelor, mai mult timp și alternarea tehnicilor de pictură sunt toate necesare pentru nivelul foarte dificil. Suprafețele din acest nivel de dificultate sunt chiar la scară milimetrică. Nu este tocmai ușor să păstrezi o anumită culoare în zona marcată fără să depășești limita. Dar nici nu este în întregime necesar. Simțiți-vă liber să trageți și să suprapuneți o nuanță peste alta. Imaginea finită arată deja destul de realistă. Rezultatul merită, dar este mai potrivit pentru persoanele mai iscusite, care au abilități motorii perfecte. Acest nivel nu este recomandat pentru copii.

 

Rezervați mai mult timp

Pictura pe numere este un lucru pe care tu și copilul tău nu trebuie să îl faceți într-o zi. Pentru picturile mai dificile, s-ar putea să nici nu fie posibil. Rezervați mai mult timp pentru aceasta. Atât cât aveți nevoie. Fie că pictați timp de o săptămână, două săptămâni, o lună sau chiar mai mult, depinde de voi. Nu trebuie să vă grăbiți. Important este să te poți bucura cât mai mult și să te relaxezi. Prin urmare, ori de câte ori ai timp liber, dedică-te picturii pe numere. Asigură-te că nu faci această activitate sub stres și tensiune.

Chiar și copiii pot fi artiști

Fă-ți copiii fericiți și transformă-i în adevărați artiști! Nu trebuie să meargă la cursuri de artă pentru a face acest lucru. Pictura pe numere este ceva care le va permite să obțină rezultate deosebite într-un timp scurt. Vor învăța răbdarea, își vor îmbunătăți abilitățile motorii și vor descoperi o creativitate pe care poate nu știau că o au până acum.

Distrează-te împreună cu copiii

Dacă doriți să vă petreceți timpul împreună cu copiii, vă recomandăm să pictați cu ei pe numere. Puteți lucra împreună la un singur tablou, va merge mai repede și vă veți distra împreună. Cu toate acestea, fiecare persoană poate avea și propriul tablou, astfel încât veți avea la final două opere de artă diferite. Dar cu siguranță vă recomandăm să faceți această activitate împreună cu copiii voștri. Ei se vor bucura mai mult și veți veni cu idei diferite.

clanek_001

Soluție accesibilă

Pictura pe numere este distractivă și accesibilă. Acest lucru înseamnă că toată lumea își poate permite cu ușurință această bucurie. În plus, este o mică investiție care se justifică pe termen lung în mai multe feluri. Aduce mai multe dintre beneficiile menționate mai sus, iar tabloul finit va rămâne un suvenir pentru totdeauna.

Chiar și copiii pot agăța tabloul pe care l-au pictat în camera lor și îl pot admira în fiecare zi. S-ar putea chiar să dorească să le arate prietenilor lor ce au creat cu propriile mâini. Există mai multe dimensiuni și niveluri de dificultate din care puteți alege în magazinul online Zuty. Cu toate acestea, vă recomandăm să începeți cu dimensiuni mai mici și să le creșteți treptat.

O parte din procesul de învățământ

Deoarece pictura pe numere aduce mai multe beneficii, în principal legate de bunăstarea psihologică a copiilor, se ia din ce în ce mai mult în considerare ca pictura pe numere să facă parte din educația artistică. Este, cu siguranță, o idee excelentă, deoarece este o activitate care dezvoltă gândirea creativă a copiilor și le sprijină abilitățile motorii într-o măsură ridicată.

În plus, în zilele noastre, tot mai mulți copii suferă și de tulburări psihologice, motiv pentru care pictura pe numere este ideală într-un astfel de caz. Ea poate reduce riscul de apariție și dezvoltare a acestor tulburări și, în cazul apariției lor, poate atenua simptomele. Totuși, acest lucru nu este valabil doar pentru copii, ci și pentru adulți. Reduce incidența depresiei și a anxietății.

Câteva cuvinte în concluzie

În epoca modernă de astăzi, copiii preferă în principal dispozitivele digitale - telefoane mobile, tablete sau calculatoare. Încercați să îi scoateți din acest timp digital și agitat și propuneți-le să picteze pe numere. S-ar putea să fie reticenți și reticenți la început, dar imediat ce vor face pasul, vor fi captivați și se vor implica în acest lucru în timpul liber.

Sunt convinsă că e mai bine decât să-i pui să se uite tot timpul la telefon. În acest fel, este garantat că își vor spori mai mult gândirea creativă. În același timp, se vor și distra. Așadar, nu ezitați să folosiți pictura pe numere, de exemplu, la o petrecere pentru copii. Toți copiii se vor distra împreună și vor picta un tablou pe care îl vor avea mereu ca o amintire comună.