Sute de mii de clienți mulțumiți

Picturi cu plante: modele florale de Alexandria Gilbert

Îți plac plimbările prin grădini parfumate pline de flori, copaci și plante? Este exact ceea ce definește creațiile Alexandriei Gilbert. Plante și flori pictate în acuarele, acum disponibile ca pictură pe numere

Mai întâi dorim să ți-o prezentăm pe Alexandria Gilbert și munca ei. De unde este, de unde se inspiră și ce este tipic pentru tablourile ei? În articol vei găsi și exemple ale lucrărilor ei - modele pe care le găsești pe Zuty.ro.

Cine este Alexandria Gilbert

Alexandria Gilbert este din SUA. A crescut în statul federal New York, dar în prezent trăiește și lucrează în Texas. Ea spune că o perioadă lungă de timp nu a știut de talentul ei. Și-a descoperit talentul pentru pictură abia ca adult, când a traversat o criză minoră. S-a luptat cu anxietatea și lumea din jurul ei s-a întunecat brusc. Atunci tatăl ei i-a dăruit primul set de acuarelă pentru a o ajuta să se relaxeze. Și așa s-a născut o mare pasiune.

Povestea Alexandriei Gilbert este inspirațională în multe privințe. Poate că există un artist ascuns în interiorul tău, care așteaptă prima ocazie de a-și descoperi talentul. Ia o pensulă în mână și descoperă universul captivant al picturii pe numere!

Însăși Alexandria Gilbert spune că tot ceea ce este nevoie este de timp liber, hotărâre și sârguință, și oricine poate deveni astfel pictor. Cu toții avem darul și capacitatea de a ne exprima creativ. Nu trebuie să fim următorul Van Gogh. Trebuie doar să găsim pasiunea, libertatea și bucuria de a crea. Despre asta crede și Alexandria că este vorba. Așa abordează ea pictura.

Sperăm că ți-am stârnit curiozitatea! Ești de acord? Să aruncăm o privire mai atentă la cum arată lucrările Alexandriei Gilbert și să vedem ce picturi poți cumpăra de la Zuty.

Tablouri de Alexandria Gilbert

Alexandria Gilbert creează în principal inspirându-se din natură. Locurile care au influențat-o sunt parcurile și rezervațiile naturale întinse din statul New York, unde a crescut. Dar și din Europa, unde a locuit aproape un deceniu. De asemenea muzeele europene au fost pentru ea o mare inspirație, unde a contemplat și studiat lucrările marilor maeștri ai trecutului.

SFAT: Ești un admirator al operei lui Gustav Klimt? Sau ești un admirator al lui Claude Monet? Pe aceștia precum și alți maeștri îi poți găsi la categoria Marii Pictori în magazinului nostru online . Aici vei găsi reproduceri ale celor mai faimoase picturi ale acestora, pe care le poți picta cu mâinile tale, de unul singur.

Alexandria pictează cel mai adesea în acuarelă. Culorile delicate sunt perfecte pentru florile delicate, iar în timp ce acuarela este adesea puțin specială, liniile picturii în acuarelă sunt întotdeauna curate și bine definite. Ea știe cu adevărat cum să profite la maxim de această tehnică. 

Pe lângă activitatea sa, ea se ocupă si să predea această artă altor oameni. Pe scurt, Alexandria crede că pictura este pentru toată lumea! Iar acest lucru este valabil și pentru tine. Alege unul dintre tablourile ei și începe.

Dovleci

Explorează misterul dovlecilor pictând acest model. În timp ce pictezi tabloul, vei folosi toate culorile vesele, astfel încât să te poți relaxa și să uiți de stres. Am ajustat nivelul de dificultate, astfel încât chiar și un începător să poată picta dovlecii. Acest tablou va arăta bine în bucătărie sau în camera de zi, unde va stimula apetitul și va crea o atmosferă plăcută și confortabilă.


Cactus

Modelul cactus este aici! Ți-e frică să nu te înțepi la deget? În acest cactus niciodată! Pe lângă aceasta, înflorește frumos pentru tine în galben, portocaliu și roșu. Dacă vrei să aduci bună dispoziție și energie în casa ta, atunci acest tablou este pentru tine.

Alături de un cactus vesel vei uita grijile de la locul de muncă. Sau ce trebuie să pregătești mâine acasă. Fă-ți o ceașcă bună de ceai, ia o pensulă în mână și fă o excursie în ținuturile îndepărtate unde cresc aceste frumuseți.


Bujori roz pe pajiștea nopții

Ai încercat vreodată să pictezi flori? Atunci cu siguranță îți vei aminti cât de plăcut și relaxant a fost. Iar dacă răspunsul este nu, atunci e timpul să încerci. În special cu Alexandria Gilbert! 

Pictura are un fundal albastru, liniștitor, care transmite o senzație de armonie și bunăstare. Florile mov cu o nuanță de roz, stimulează și ele gândirea creativă. Acest tablou este deosebit de potrivit pentru birou sau camera de zi, unde te va inspira mereu, vei crea și vei avea idei noi.


Buchet de flori roz și albastre

Rozul și albastrul domină următorul model. De ce aceste culori? După cum am menționat deja, albastrul are un efect liniștitor. Ne calmează pulsul și creează o atmosferă de bunăstare. În schimb, rozul este culoarea iubirii tandre. Aceasta ne inspiră și ne dă curajul să creăm ceva.

Florile în general au un efect armonios, dar puterea lor este și mai puternică în aceste culori. Expune acest model oriunde te întâlnești cu familia sau cu partenerul. Aceasta alungă dispoziția proastă și melancolia. În schimb, vei invita bunătatea și energia bună în intimitatea casei tale.


Flori albe și frunze de magnolie

Magnoliile simbolizează noblețea, rezistența și dragostea pentru natură. Deși acest arbust arată delicat și fragil, are rădăcini puternice și nu va fi deranjat de nimic. Se spune că magnoliile simbolizează femeile prin caracteristicile lor - pot părea fragile, dar au un suflet puternic și o mare hotărâre.


Flori albe de gardenie

Gardenia este o floare care simbolizează puritatea și dragostea devotată. Acest tablou este un element minunat pentru dormitorul tău, unde va stimula loialitatea față de partenerul tău și conviețuirea armonioasă. Pictează-l singur(ă) sau împreună cu partenerul tău! Vei vedea că tabloul va căpăta o cu totul nouă semnificație pentru tine.